vineri, 11 iunie 2010

Carti,carti,carti....part II

O alta serie deosebit de frumoasa si interesanta este si Jurnalele Vampirilor de care sunt convinsa ca multi dintre voi ati auzit.

Jurnalele Vampirilor-Lisa Jane Smith:

1.Trezirea
2.Lupta
3.Furia

4.Reuniunea

1.Trezirea


Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfârşitului de veac

cincisprezece până într-un orăşel american din zilele noastre — povestea

iubirii adolescentine între doi fraţi vampiri şi frumoasa fată împărţită între

dragostea lor.

ELENA

Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întotdeauna Regina Balului,cea care poate avea orice băiat îşi doreşte.

STEFAN

Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.

DAMON

Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.



2.Lupta

În liniştitul orăşel Fells Church lucrurile se precipită Damon
este mai nerăbdător şi mai hotărât ca oricând s-o facă pe
Elena partenera lui, Regina Întunericului.
Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Stefan înţelege că trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte pe viaţă şi pe moarte fratele.
Dar povestea ia o întorsătură neaşteptată…"





3.Furia


Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate.


Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell`s Curch… iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala.





4.Reuniunea

O noua amenintare s-a ivit in Fell's Church - un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut.

Elena. Revine din lumea mortilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor. Stefan. Chemat de catre Elena, isi tine promisiunea facuta si lupta impotriva celui mai inspaimantator rau cu care s-a confruntat vreodata.

Damon. Alaturandu-se fratelui pe care odinioara il considera dusman, se bate cu aceasta noua oroare cu forta, viclenie si farmec mortal.

Un comentariu:

  1. Hey. :) Vad ca va place seria Jurnalele Vampirilor. Eu, in momentul de fata am un concurs pe blogul meu cu volumul 6 din serie. Daca nu aveti volumul, si vreti sa va inscrieti, sunteti binevenite. ;)
    Btw, poate va aduceti aminte de mine. Sunt colega cu Miruna la Liviu in 8G/9G. ;))

    RăspundețiȘtergere